Categories
více... méně
Cena
312 1990
  Vyber si

Nejprodávanější produkty

Dodavatelé

FARE - seznam produktů výrobce

Přední český výrobce dětské certifikované obuvi. Obuv je vyráběná z kvalitních materiálů a je známa, že sedí spíše na středně širokou až širokou nohu. Oblíbené jsou i přezuvky od FARE. Jméno samotné značky FARE vzniklo ze začátečních písmen slov: Fantazie, Atraktivita, Rentabilita, Elegance. V posledních letech se společnosti podařilo dostat na trh velmi dobře padnoucí barefootovou kolekci nazvanou FARE BARE. ... přečíst si více o výrobci FARE


FARE je český výrobce kvalitní zdravotní obuvi se specializací na dětskou obuv a s letitou praxí v oboru. Kolekce společnosti FARE je pravidelně dvakrát ročně obměňována a doplňována. Ve FARE můžete dnes sledovat více jak 400 vzorů, které se neustále vyvíjí a vylepšují o získané poznatky. Všechny vzory splňují základní funkci chránit nohu, ale důležitou roli hraje také to, aby obuv dobře vypadala.

V naší nabídce celoročních bot najdete různé typy od nízkých, až po kotníčkové. Totéž platí o variantách uzavírání, ať už klasicky šněrováním, nebo formou suchých zipů.

Nové modely typové řady FARE BARE se odlišují od běžné klasické produkce především výrazně větším prostorem v prstové části.  Mají ambici neomezovat vývoj nohy zejména v přední části chodila, kde poskytují mnohem větší prostor.  Vynikají také svojí lehkostí a vysokou flexibilitou.


Všechny modely najdete v našich kamenných prodejnách v Praze, kde prodáváme výhradně dětskou zdravotní obuv, nebo můžete nakupovat na našem eshopu.

na stránku
Zobrazeno 241 – 259 z 259 položek
Zobrazeno 241 – 259 z 259 položek