Categories
více... méně
Cena
605 2260
  Vyber si

Nejprodávanější produkty

Dodavatelé

Primigi - seznam produktů výrobce

Italský výrobce dětské certifikované obuvi. Modely od Primigi se osvědčují na středně širokou nohu a díky svým módním vzorům jsou velice
oblíbené. Veškeré kovové části jsou zcela bez obsahu niklu a chromu - tedy nezpůsobují pak alergie u dětí. Primigi je také nositelem značky kvality SuperBrand. ... přečíst si více o výrobci Primigi

  • Veškerá obuv Primigi používá podšívky "Chromo VI free", to znamená podšívky, které jsou v důsledku koželužnického procesu zcela bez obsahu šestimocného chromu, čímž činí vnitřek obuvi ještě přirozenější a bezpečnější.

  • Veškerá obuv Primigi používá kovové části zcela bez obsahu niklu pro poskytnutí stálé bezpečné přírodní obuvi.

  • Stélka v obuvi je vyjímatelná: To umožňuje její čištění, větrání a udržování hygieny uvnitř obuvi. Navíc je vyrobena z antibakteriálních materiálů.

  • Každá bota je vybavena tlumícím efektem pod patou. Jedná se o systém navržený pro ochranu před nesnázemi terénu. V podešvi, v místě paty, byla vytvořena "vzduchová komora", která tlumí běžné mikronárazy provázející chůzi.

  • Podrážka u Primigi výrobků je ohebná, přesně vypočítané zářezy příčných kanálů do podrážky, čímž dochází ke snížení její tloušťky, a mimořádně jemnými materiály použitými pro vnitřní mezipodrážku v místě ohybu.


Výsledek obrázku pro primigi system



Všechny modely najdete v našich kamenných prodejnách, kde prodáváme výhradně dětskou zdravotní obuv, nebo můžete nakupovat na našem eshopu.

na stránku
Zobrazeno 211 – 240 z 390 položek
Zobrazeno 211 – 240 z 390 položek