Categories
více... méně
Cena
750 2938
  Vyber si

Nejprodávanější produkty

Dodavatelé

RICOSTA - seznam produktů výrobce

Německý výrobce dětské obuvi. Vyznačuje se precizním zpracováním svých bot, klade důraz na kvalitu a funkčnost. Dětská obuv je vyrobená z nejkvalitnějších přírodních materiálů a boty jsou šité většinou ručně. Ricosta dobře sedí na užší nohy, ale v sortimentu mají i širší modely, které jsou označeny "weit". ... přečíst si více o výrobci RICOSTA




Kvalitní německá značka výtečné dětské obuvi. Od svého založení v roce 1969 až do dneška je RICOSTA rodinný podnik s jasným závazkem k ochraně životního prostředí a udržitelného rozvoje. Vyrábí více než 45 let dětské boty s vysokými nároky na funkčnost a kvalitu. Každý rok předkládá RICOSTA více jak 2 miliony párů obuvi. V současnosti zaměstnává přibližně 800 zaměstnanců.


  


RICOSTA používá:



  • vyspělé funkční materiály

  • kvalitní ekologické kůže

  • žádné materiály, které by znečišťovaly životní prostředí, například membrána proti vlhkosti Sympatex je k přírodě šetrnější než GoreTex membrána 

  • RICOSTA dětské boty jsou vyrobeny z velké části ručně.



Podrážka:



  • Dětské boty RICOSTA mají mimořádně lehkou podešev, z polyurethanu do kterého jsou přidávány miniaturní vzduchové kapsle. Každá dětská podešev je přišita neoddělitelně k botě, bez použití lepidla. Podešev je tak velmi flexibilní, tlumí nárazy a má vynikající izolační vlastnosti. Boty jsou tak jedny z nejměkčích na našem trhu, dají se doslova ždímat. Děti je velmi rády nosí právě pro jejich měkkost.


  


WMS fit:



  • RICOSTA má všechny boty vyrobeny v souladu s měřícím systémem WMS. Tedy pro úzké, střední a široké typy chodidel. U nás v obchodě máme k dispozici tento unikátní měřák, který Vám na místě řekne, zda má Vaše díte nohu širokou, nebo úzkou a podle toho mu vybereme vhodnou obuv potřebné šíře.


  


Vrchní a vnitřní materiál :



  • Ricosta používá pouze vysoce kvalitní a trvanlivé hladké a nubukové kůže. Z ekologických, evropských koželužen. Vnitřky všech bot RICOSTA se vyznačují tím, že jsou pohodlné a prodyšné. Je to zajištěno pomocí vybraných přírodních materiálů, jako je kůže nebo načechraná ovčí vlna.


 Vložka do bot:



  • RICOSTA dětské boty mají prodyšné, vyjímatelné vložky. Stélky jsou vyrobené z vepřovice, na rozdíl od jiných značek, které používají kravské kůže. Vepřová stélka se totiž sama vytvaruje po několika nošeních obuvi, tedy dítě si samo vyšlápne vhodný klenek a tvarování stélky dle vlastních dispozic nohy, rovnováhy a celkových motorických návyků dítěte. Stélka absorbuje vlhkost. Stélky jsou označeny měřícími čarami o vhodnosti velikosti obuvi.


Boty s membránou Sympatex:



  • Sympatex umožňuje molekulám vodní páry, které se vyskytují při nošení, aby unikly ven. Nicméně vlhkosti zvenčí nemohou přes tuto membránu proniknout dovnitř. Sympatex membrána je přírodě neškodná. 



Všechny modely najdete v našich kamenných prodejnách v Praze, kde prodáváme výhradně dětskou zdravotní obuv, nebo můžete nakupovat na našem eshopu.


na stránku
Zobrazeno 181 – 210 z 290 položek
Zobrazeno 181 – 210 z 290 položek