Categories
více... méně
Cena
799 2999
  Vyber si

Nejprodávanější produkty

Dodavatelé

Viking - seznam produktů výrobce

Jedna z nejstarších norských značek. Viking Outdoor Footwear je ochranná známka s dlouhou tradicí, uzpůspobená do drsných norských podmínek. Obuv dobře sedí na středně širokou nohu. Bez ohledu na to,zda se jedná o boty do školky nebo na procházky v lese, Viking si umí poradit s nepřízní počasí a terénem. Proto tato značka nabízí odolnou a inovativní obuv. ... přečíst si více o výrobci Viking


Norská značka prvotřídní obuvi, která je jedničkou v oboru teplých nepromokavých bot v severní Evropě.



UGC® technologie výroby podešví je jedinečná a typická pro obuv Viking. Nástřiková podešev je navržena a vyvinuta tak , aby perfektně přilnula k nerovnému  terénu a to i na mokrých a kluzkých površích. Jedná se o měkkou gumu, která výborně tlumí nárazy. 



Při pěší turistice v norských horách budete potřebovat obuv,  na kterou se můžete spolehnout. A spolehnout se na ni můžete i v našich podmínkách.  S Viking UGC® máte zaručený bezpečný a bezstarostný venkovní zážitek. 



ZIMNÍ OBUV




Zimní kolekce vyniká tím, že má výborné izolační vlastnosti a boty tak mohou být použity v extrémně chladných a vlhkých podmínkách. Některé boty vydrží až -40 °C . Thermo boty jsou vyrobeny z BASF ELASTOPAN® - lehkého syntetického materiálu, který si zachovává svou pružnost i při nízkých teplotách. Všechny boty jsou vybaveny membránou GoreTex.


Miliony mikroskopicky malých vzduchových bublinek v materiálu poskytují vysokou izolaci a zaručují, že nohy zůstanou v teple. Boty jsou velmi lehké, vodotěšné a odolené vůči nerovnostem.



Všechny modely najdete v našich kamenných prodejnách v Praze. kde prodáváme výhradně dětskou zdravotní obuv, nebo můžete nakupovat na našem eshopu.

na stránku
Zobrazeno 151 – 180 z 186 položek
Zobrazeno 151 – 180 z 186 položek